Vi kan hjälpa dig att hitta elektriska fel, uppgradera eller göra nyinstallationer. Vi tycker om att jobba med förebyggande elarbeten, exempelvis göra en översyn av hela ditt elsystem. Framför allt om du bor i en äldre fastighet utan jordfelsbrytare kan det vara en god idé att se över elcentralen, kablar och kontakter. Kanske byta till jordade uttag överallt där det behövs. Ett elfel kan bli väldigt dyrt och i värsta fall leda till någon dör.

Vi tycker om att jobba med belysningslösningar, både i hemmet och hos företag. Vi kan hjälpa dig med belysningen där inne, med fasaden eller i trädgården. Rätt ljussättning kan göra att ett rum, en trädgård eller ett helt hus ger ett helt nytt intryck. Det finns oerhört mycket man kan göra. Det är inte alltid som belysning behöver ge högre elförbrukning heller. Om man installerar LED-lampor och kombinerar det med smart styrning kan man till och med sänka den.

Intelligenta hus är något som kommer alltmer. Vid nybyggen kan vi hjälpa dig att installera system som gör att du kan styra belysningen i hela huset från en central innanför ytterdörren. Slipp små timerdosor som kopplas till lampor i varje rum när du ska vara borta. Ställ in allt på ett ställe och släck dessutom onödiga lampor med en knapptryckning innan du går hemifrån. Med ett astronomiskt tidur kopplat till ytterbelysningen får du en upplyst garageuppfart när du kommer hem sent på kvällen, och slipper tänka på att tända och släcka.

Kort sagt – vi är proffs på EL-installationer. Fråga och låt oss hjälpa dig.