Elektriker i Ängelholm

En komplett elfirma i Ängelholm

Söker du efter en elektriker i Ängelholm? Då är Mariapark El rätt “man” för jobbet. Vi är nämligen en komplett elfirma i Ängelholm med kompetensen och behörigheten som krävs för att hjälpa privatpersoner och företag med elinstallationer och service.

Vårt team av elektriker i Ängelholm är erfarna med alla certifikat som krävs för att utföra elinstallation och -renoveringar enligt konstens alla regler och i enlighet med gällande lagar. Det betyder att vi kan erbjuda dig allt från enklare anpassningar och servicearbete till omfattande renoveringsarbeten, stambyten och installation av proppskåp.

Mariapark El riktar sig till både privatkunder och företag och garanterar att vi utför ett tillfredsställande och säkert arbete. Vi använder oss dessutom av en fast prissättning så att du alltid vet exakt vad du kan förvänta dig att betala för arbetet våra elektriker i Ängelholm utför.

Anlita en certifierad elektriker i Ängelholm

Som bekant är elektricitet är något man ska ha respekt för. Faktum är att mycket av de arbeten vi på Mariapark El utför är förknippade med direkt livsfara för den som inte har nödvändig kunskap.

Därför finns det lagar och regler kring vilka certifikat och behörigheter en elektriker i Ängelholm måste ha för att få arbeta. För oss är det en självklarhet att de elektriker vi anställer är certifierade så att du alltid kan förlita dig på att alla arbeten du anlitar oss för utförs korrekt.

Du kan läsa mer om de certifikat och behörigheter Mariapark El idag innehar på vår sida om El behörighet. Om du önskar kan vi tillhandahålla kopior på certifikaten samt referenser från tidigare utförda arbeten.

OBS! Väljer du att anlita en elektriker i Ängelholm som saknar rätt behörighet kommer inte försäkringar och garantier gälla om något skulle gå snett.

Kan jag installera el hemma på egen hand?

Nej, det ska du aldrig göra! I de flesta fall får du inte ens lov att göra det på grund av de behörigheter vi nämnde ovan. Givetvis får du lov att byta glödlampa på egen hand, men så fort det är något som ska kopplas eller installeras behöver du anlita en elfirma i Ängelholm.

Anledning till detta är mycket enkel. Risken att arbeta med elsystem utan nödvändig kunskap och behörighet är nämligen alldeles för hög. Dels finns risken att du skadar dig under själv arbetet, dels finns risken att du orsakar skador på systemet som kan leda till framtida problem och i värsta fall även brand.

Därför uppmanar vi dig att inte genomföra elinstallationer eller renoveringar på egen hand. Anlita istället Mariapark El så ser vi till att du får den hjälp du behöver av en certifierad hantverkare och elektriker i Ängelholm.

Elektrikertjänster vi erbjuder i Ängelholm

Så vad kan våra elektriker i Ängelholm egentligen hjälpa dig med? Svaret är att vi har kompetensen och kapaciteten att hjälpa dig oavsett vad det är för elarbete som ska utföras.

De vanligaste anledningarna varför man anlitar Mariapark El som sin firma i Ängelholm är:

  • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda den nya elbilen i garaget eller på uppfarten.
  • Elinstallation – behöver du installera eller serva ett elsystem hjälper vi dig gärna, oavsett omfattningen på arbetet. Vi är en elfirma som respekterar alla jobb; stora som små.
  • Nätverksinstallation – har du nyss fått fiber till bostaden eller behöver göra en nätverksinstallation på företagets nya kontor kan vi hjälpa dig
  • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp.
  • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar säkerheten i elsystemet och genomför nödvändig service.
  • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Ängelholm hjälpa dig installera dem.

Förutom att erbjuda dessa tjänster i Ängelholm är Mariapark El även verksamma som elektriker i Helsingborg och Landskrona med omnejd.


Fastpris och ROT-avdrag på elektriker i Ängelholm

Något som gör oss på Mariapark El unika i branschen är att vi alltid erbjuder fasta priser på våra eltjänster. Detta har vi valt att göra för optimal transparens och då vi anser att många elfirmor inte är särskilt ärliga i sina löpande prissättningar. Kontakta oss idag för att få ett prisförslag på den service du behöver.

Du får heller inte glömma att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar en elektriker i Ängelholm. Då kan du göra avdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden, och varför skulle du inte vilja göra det?

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local