Elektriker Ängelholm

En komplett elfirma

Söker du efter en elektriker i Ängelholm? Då står våra elektriker hos Mariapark El redo för dig. Vi är en komplett elfirma med den kompetens och behörighet som krävs för elinstallationer och service. Vi riktar oss till både privatkunder och företag och garanterar att vi utför ett tillfredsställande och säkert arbete.

Vårt team av elektriker är erfarna med alla certifikat som krävs för att utföra elinstallation och -renoveringar i enlighet med gällande lagar. Det betyder att vi kan erbjuda dig allt från enklare anpassningar och servicearbete till omfattande renoveringsarbeten, stambyten och installation av proppskåp.

Våra tjänster

Våra vanligaste tjänster:

  • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda elbilen i garaget eller på uppfarten.
  • Elinstallation – behöver du installera eller serva ett elsystem hjälper vi dig gärna, oavsett omfattningen på arbetet. Vi är en elfirma som respekterar alla jobb, stora som små.
  • Nätverksinstallation – har du nyss fått fiber till bostaden eller behöver göra en nätverksinstallation på företagets nya kontor kan vi hjälpa dig.
  • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp.
  • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar säkerheten i elsystemet och genomför nödvändig service.
  • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Ängelholm hjälpa dig installera dem.

Förutom att erbjuda dessa tjänster i Ängelholm är Mariapark El även verksamma som elektriker i Helsingborg och Landskrona med omnejd.

Fast pris och ROT-avdrag på elektriker i Ängelholm

Något som gör oss på Mariapark El unika i branschen är att vi alltid erbjuder fasta priser på våra tjänster. Kontakta oss idag för att få ett prisförslag på den service du behöver. Givetvis är alla våra arbeten ROT-tjänster.

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

Integritetspolicy
Frågor och svar

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local