Elektriker Båstad

Anlita våra elektriker i Båstad

Söker du efter en elektriker i Båstad? Mariapark El är en komplett elfirma verksamma i hela nordvästra Skåne med kompetensen och behörigheten som krävs för elinstallationer och service. Vi riktar oss till både privatkunder och företag och garanterar att vi utför ett tillfredsställande och säkert arbete. Vi tillämpar fast prissättning och ROT-avdrag för samtliga arbeten som våra elektriker utför.

Vårt team av elektriker är erfarna med alla certifikat som krävs för att utföra elinstallationer och elrenoveringar i enlighet med gällande lagar. Vi erbjuder eltjänster från enklare anpassningar och servicearbeten till omfattande renoveringsarbeten, stambyten och installation av elcentraler.


Mariapark Els eltjänster

Vi kan hjälpa dig med allt inom el. Våra vanligaste tjänster är:

  • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda den nya elbilen i garaget eller på uppfarten.
  • Elinstallation – behöver du installera eller serva ett elsystem hjälper vi dig gärna, oavsett omfattningen på arbetet. Vi är en elfirma som respekterar alla jobb; stora som små.
  • Nätverksinstallation – har du nyss fått fiber till bostaden eller behöver göra en nätverksinstallation på företagets nya kontor kan vi hjälpa dig
  • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp.
  • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar säkerheten i elsystemet och genomför nödvändig service.
  • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Båstad hjälpa dig installera dem.

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

Integritetspolicy
Frågor och svar

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local