Elektriker Helsingborg

En komplett elfirma i Helsingborg

Söker du efter en elektriker i Helsingborg? Då har du kommit rätt. Mariapark El har sitt säte i Helsingborg och med certifierade elektriker erbjuder vi tjänster i hela nordvästra Skåne. Vi är en komplett elfirma i Helsingborg som har behörigheten och kompetensen att utföra alla sorters elarbeten, från enklare installationer till fullständiga elrenoveringar.

Vi har lång erfarenhet i branschen och tillämpar fast pris och ROT-avdrag på samtliga tjänster.
rt team av elektriker i Helsingborg är skickliga och innehar alla certifikat som krävs för att utföra elinstallationer och -renoveringar enligt konstens alla regler och i enlighet med gällande lagar. Givetvis garanterar vi att utfört arbete lever upp till högsta möjliga standard, både kvalitets- och säkerhetsmässigt.

Tjänster våra elektriker i Helsingborg kan utföra

  • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda den nya elbilen i garaget eller på uppfarten. Vi är idag en av de elfirmor i Helsingborg som installerar flest laddboxar till elbilar.
  • Elinstallation – behöver hjälp med elinstallation i Helsingborg eller är i behov av att serva ett elsystem hjälper vi dig gärna; oavsett omfattningen på arbetet.
  • Nätverksinstallation – kontakta oss du behöver koppla upp dig på fibernätverket eller behöver en ny nätverkslösning på kontoret.
  • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp. Byten av elcentral i Helsingborg har vi stor expertis kring.
  • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar elsystemet och säkerheten. Naturligtvis behöver du också genomföra nödvändiga anpassningar.
  • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Helsingborg hjälpa dig installera dem. Kontakta oss för att få ett prisförslag idag.

Kontakta oss för frågor eller offert »

Läs mer i vår sektion med Frågor och svar

Anlita oss för arbeten i hela nordvästra Skåne

I dagsläget har vi kapaciteten att erbjuda elektrikertjänster i hela Helsingborg med omnejd, däribland på följande orter:

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

Integritetspolicy
Frågor och svar

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local