Elektriker Helsingborg

En komplett elfirma i Helsingborg

Mariapark EL jobbar efter devisen ”Proffs på EL-installationer – alltid till ett fast pris”. Denna kombination var idén som fick Mattias Frohm att Söker du efter en elektriker i Helsingborg? Då har du kommit rätt. Mariapark El har sitt säte i Helsingborg men är trots det en ledande elfirma i Letar du efter certifierade elektriker i Helsingborg kan vi meddela att jakten nu över. Mariapark El är nämligen en komplett elfirma i Helsingborg som har behörigheten och kompetensen att utföra alla sorters elarbeten, från enklare installationer till fullständiga elrenoveringar.

Vi har lång erfarenhet från branschen och är aktiva i hela Helsingborg med omnejd. Bäst av allt är att vi erbjuder en unik fast prissättning för våra tjänster så att du som kund slipper obehagliga överraskningar när arbetet väl är utfört.

Vårt team av elektriker i Helsingborg är skickliga och innehar alla certifikat som krävs för att utföra elinstallation och -renoveringar enligt konstens alla regler och i enlighet med gällande lagar. Givetvis garanterar vi att utfört arbete lever upp till högsta möjliga standard, både kvalitets- och säkerhetsmässigt.

Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Anlita en certifierad elektriker i Helsingborg

Som bekant är elektricitet är något man ska ha respekt för. Faktum är att mycket av de arbeten vi på Mariapark El hanterar åt kunder är förknippade med direkt livsfara om man inte har den nödvändiga kunskapen.

Därför finns det lagar och regler kring vilka certifikat och behörigheter en elektriker i Helsingborg måste ha för att få arbeta. För oss är det en självklarhet att de elektriker vi anställer är certifierade så att du alltid kan förlita dig på att alla arbeten du anlitar oss för utförs korrekt.

Du kan läsa mer om de certifikat som Mariapark El idag innehar på vår sida om behörighet och elsäkerhet. Vid behov tillhandahåller vi kopior på certifikat och naturligtvis även referenser från tidigare kunder.

OBS! Väljer du att anlita en elektriker i Helsingborg som saknar rätt behörighet kommer inte försäkringar och garantier gälla om något skulle gå snett.

Kan jag installera el hemma på egen hand?

Nej, det ska du aldrig göra!

Faktum är att du, i de allra flesta fall, inte ens får lov att genomföra elinstallationer och renoveringar själv på grund av de risker och behörigheter vi nämnde ovan. Givetvis får du lov att byta glödlampa på egen hand, men så fort det är något som ska kopplas om eller installeras behöver du anlita en pålitlig elfirma i Helsingborg.

Anledning till detta är mycket enkel. Risken att arbeta med elsystem utan nödvändig kunskap och behörighet är nämligen alldeles för hög. Dels finns risken att du skadar dig under själv arbetet, dels finns risken att du orsakar skador på systemet som kan leda till framtida problem och i värsta fall även brand.

Därför uppmanar vi dig att inte genomföra elinstallationer eller renoveringar på egen hand. Anlita istället Mariapark El så ser vi till att du får den hjälp du behöver av en certifierad hantverkare och elektriker i Helsingborg.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag av alla storlekar. Hör av dig om du har frågor eller vill få ett prisförslag på det arbete du är i behov av.

Tjänster våra elektriker i Helsingborg kan utföra

Vilka arbeten kan våra elektriker i Helsingborg utföra? Svaret är att vi har kompetensen och kapaciteten att hjälpa dig oavsett vad det är för elarbete som ska utföras.

Däremot är de vanligaste jobben för våra elektriker i Helsingborg följande:

 • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda den nya elbilen i garaget eller på uppfarten. Vi är idag en av de elfirmor i Helsingborg som installerar flest laddboxar till elbilar.
 • Elinstallation – behöver hjälp med elinstallation i Helsingborg eller är i behov av att serva ett elsystem hjälper vi dig gärna; oavsett omfattningen på arbetet.
 • Nätverksinstallation – kontakta oss du behöver koppla upp dig på fibernätverket eller behöver en ny nätverkslösning på kontoret.
 • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp. Byten av elcentral i Helsingborg har vi stor expertis kring.
 • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar elsystemet och säkerheten. Naturligtvis behöver du också genomföra nödvändiga anpassningar.
 • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Helsingborg hjälpa dig installera dem. Kontakta oss för att få ett prisförslag idag.

Elektriker i Helsingborg med omnejd

Helsingborg men det är inte den enda orten som vi är aktiva på. I dagsläget har vi kapaciteten att erbjuda elektrikertjänster i hela Helsingborg med omnejd, däribland på följande orter:

Landskrona

Våra elektriker skickas ofta på arbeten i Landskrona där vi hanterar alla ovanstående tjänster. Samma regler gällande certifikat och behörighet gäller naturligtvis i Landskrona som det gör i Helsingborg.

Ängelholm

Bor du eller driver företag i Ängelholm står vi på Mariapark El redo att hjälpa dig. Du kan läsa mer om våra eltjänster i Ängelholm på den sidan vi dedikerat till det, alternativt kontakta oss om du har frågor eller vill få ett prisförslag.

Höganäs

Höganäs kommun gränsar, som bekant, till Helsingborg vilket innebär att våra elektriker ofta skickas på arbeten och elrenoveringar i Höganäs. Här installerar vi elcentraler, montera laddstationer, renoverar elsystem och mer.

Andra orter vi är verksamma i

Vi är även aktiva i följande orter:

 • Elektriker Lerberget
 • Elektriker Ödåkra
 • Elektriker Viken
 • Elektriker Rydebäck
 • Elektriker Hittarp/Laröd
 • Elektriker Domsten

Fastpris och ROT-avdrag på elektriker i Helsingborg

Något som gör oss på Mariapark El unika i branschen är att vi alltid erbjuder fasta priser på våra eltjänster. Detta har vi valt att göra för optimal transparens och då vi anser att många elfirmor inte är särskilt ärliga i sina löpande prissättningar. Kontakta oss idag för att få ett prisförslag på den service du behöver.

Du får heller inte glömma att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar en elektriker i Helsingborg. Då kan du göra avdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden, och varför skulle du inte vilja göra det?

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local