Elektriker i Höganäs

En komplett elfirma i Högnäs

Mariapark EL jobbar efter devisen ”Proffs på EL-installationer – alltid till ett fast pris”. Denna kombination var idén som fick Mattias Frohm att Söker du efter en elektriker i Höganäs? Då har du kommit rätt. Mariapark El har sitt säte i Helsingborg men är trots det en ledande elfirma i Höganäs.

Vårt team av elektriker i Höganäs är erfarna och kompetenta med alla behörigheter och certifikat som krävs för att utföra elinstallation och -renoveringar av alla möjliga sorter. Det betyder att vi gärna hjälper dig med allt från enklare anpassningar och servicearbete till omfattande renoveringsarbeten, stambyten och installation av proppskåp.


Mariapark El riktar sig till både privatkunder och företag och garanterar att vi utför ett tillfredsställande och säkert arbete. Dessutom alltid för ett fast pris!

Anlita en certifierad elektriker i Höganäs

Att elektricitet är något man ska ha respekt för är vida känt. Därför finns det lagar och regler kring vilka certifikat och behörigheter en elektriker i Höganäs måste ha för att få arbeta. Givetvis ser vi till att alla de elektriker vi anställer är certifierade så att du alltid kan förlita dig på att den elektriker som du anlitar är en kompetent hantverkare.

Väljer du att anlita en elektriker i Höganäs som saknar rätt behörighet kommer inte försäkringar och garantier gälla om något skulle gå snett.

Du kan läsa mer om de certifikat och behörigheter Mariapark El idag innehar på vår sida om El behörighet. Om du önskar kan vi tillhandahålla kopior på certifikaten samt referenser från andra eltjänster vi utfört i Höganäs.

Kan jag installera el hemma på egen hand?

Nej, det bör du aldrig göra. I de flesta fall får du inte ens lov att göra det på grund av de behörigheter vi nämnde ovan. Givetvis går det bra att byta en glödlampa på egen hand. Men så fort det är något som ska kopplas eller installeras behöver du anlita ett proffs.

Anledning till detta är mycket enkel. Risken att arbeta med elsystem utan nödvändig kunskap är alldeles för hög. Dels finns risken att du skadar dig under själv arbetet, dels finns risken att du orsakar skador på systemet som kan leda till ännu mer problem och i värsta fall brand.

Därför ska du inte försöka dig på elinstallationer eller renoveringar på egen hand. Anlita istället Mariapark El så ser vi till att du får den hjälp du behöver av en certifierad hantverkare och elektriker i Höganäs och Helsingborg med omnejd.

Elektrikertjänster vi erbjuder i Höganäs

Så vad kan våra elektriker i Höganäs hjälpa dig med? Svaret är egentligen att vi har kompetensen och kapaciteten att hjälpa dig oavsett vad det är för elarbete som ska utföras.

Våra vanligaste och mest populära tjänster är däremot:

  • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda den nya elbilen i garaget eller på uppfarten.
  • Elinstallation – behöver du installera eller serva ett elsystem hjälper vi dig gärna, oavsett omfattningen på arbetet.
  • Nätverksinstallation – har du nyss fått fiber till bostaden eller behöver göra en nätverksinstallation på företagets nya kontor kan vi hjälpa dig
  • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp.
  • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar säkerheten i elsystemet och genomför nödvändig service.
  • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Höganäs hjälpa dig installera dem.

Fastpris och ROT-avdrag på elektriker i Höganäs

Något som gör oss på Mariapark El unika i branschen är att vi alltid erbjuder fasta priser på våra eltjänster. Detta har vi valt att göra för optimal transparens och då vi anser att många elfirmor inte är särskilt ärliga i sina löpande prissättningar. Kontakta oss idag för att få ett prisförslag på den service du behöver.

Du får heller inte glömma att utnyttja ROT-avdraget när du anlitar en elektriker i Höganäs. Då kan du göra avdrag på upp till 30 % av arbetskostnaden, och varför skulle du inte vilja göra det?

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local