Elektriker Höganäs

En komplett elfirma

Söker du efter en elektriker i Höganäs? Då har du kommit rätt. Mariapark El har sitt säte i Helsingborg men är trots det en ledande elfirma i Höganäs.

Vårt team av elektriker är erfarna och kompetenta med alla behörigheter och certifikat som krävs för att utföra elinstallationer och elrenoveringar. Vi hjälper dig gärna med allt från enklare anpassningar och servicearbeten till omfattande renoveringsarbeten, stambyten och installation av elcentraler.


Mariapark El riktar sig till både privatkunder och företag och garanterar att vi utför ett tillfredsställande och säkert arbete. Dessutom alltid ett fast pris och med ROT-avdrag!

Elektrikertjänster vi erbjuder i Höganäs

Du kan anlita oss för alla arbeten inom el, dessa är våra vanligaste tjänster:

  • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda den nya elbilen i garaget eller på uppfarten.
  • Elinstallation – behöver du installera eller serva ett elsystem hjälper vi dig gärna, oavsett omfattningen på arbetet.
  • Nätverksinstallation – har du nyss fått fiber till bostaden eller behöver göra en nätverksinstallation på företagets nya kontor kan vi hjälpa dig
  • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp.
  • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar säkerheten i elsystemet och genomför nödvändig service.
  • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Höganäs hjälpa dig installera dem.

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

Integritetspolicy
Frågor och svar

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local