Elektriker Landskrona

Certifierad och behörig elfirma

Är du i behov av en elektriker i Landskrona? Då kan med fördel anlita Mariapark El – en ledande elfirma i nordvästra Skåne. Vi har lång erfarenhet från branschen och arbetar med både privatpersoner och företag.

Vårt team av elektriker är erfarna med alla certifikat som krävs för att utföra elinstallationer och elrenoveringar i enlighet med gällande lagar. Vi erbjuder tjänster från enklare anpassningar och servicearbete till omfattande renoveringsarbeten, stambyten och installation av proppskåp. Inget arbete är för stort eller för litet för oss.

Vi tillhandahåller en fast prissättning och ROT-avdrag för arbetet våra elektriker i Landskrona utför. Givetvis garanterar vi att utfört arbete lever upp till högsta möjliga standard, både kvalitets- och säkerhetsmässigt.


Elektrikertjänster vi erbjuder i Landskrona

Vi har kompetensen och kapaciteten att hjälpa dig oavsett vad det är för elarbete som ska utföras. Men nedan listar vi de vanligaste tjänsterna vi anlitas för:

  • Laddbox till elbil – vi säljer och installerar laddboxar till elbilar så att du enkelt kan ladda den nya elbilen i garaget eller på uppfarten.
  • Elinstallation – behöver du installera eller serva ett elsystem hjälper vi dig gärna, oavsett omfattningen på arbetet. Vi är en elfirma som respekterar alla jobb; stora som små.
  • Nätverksinstallation – har du nyss fått fiber till bostaden eller behöver göra en nätverksinstallation på företagets nya kontor kan vi hjälpa dig
  • Byte av elcentral – upplever du att säkringarna ofta går kan du behöva flytta säkringen till en annan fas i elcentralen, alternativt byta till ett nyare och mer modernt proppskåp.
  • Elsäkerhet – innan du köper eller säljer en bostad rekommenderas det att du granskar säkerheten i elsystemet och genomför nödvändig service.
  • Solpaneler – har du köpt solcellspaneler kan våra elektriker i Landskrona hjälpa dig installera dem.

Kontakta oss för frågor och offert »

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

Integritetspolicy
Frågor och svar

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local