Våra tjänster – Mariapark El

Lugn, vi kan hjälpa dig.

Vilken sorts elinstallation kan vi erbjuda dig?

Mariapark EL jobbar efter devisen ”Proffs på EL-installationer – alltid till ett fast pris”. Denna kombination var idén som fick Mattias Frohm att starta företaget 2011. Att jobba med majoriteten fasta priser visade sig vara väldigt uppskattat och idag är mer än hälften av alla jobb vi utför fast pris. Kombinationen av fasta priser och en planering som gör att vi alltid kommer i tid och blir klara som vi lovat har resulterat i att företaget konstant växer och att vi i perioder har fått tacka nej till jobb för att kunna bibehålla vår höga kvalitetsnivå.

På denna sida har vi samlat grundläggande information om våra olika tjänster och de elinstallationer vi kan hjälpa dig med. För att tydliggöra hur vi arbetar har vi även lämnat prisexempel för varje tjänst.

Exempel på fasta priser:

Nedan har vi listat några av de vanligaste tjänsterna som Mariapark El anlitas för. Du kan läsa mer om varje tjänst på de dedikerade undersidorna eller genom att kontakta oss och ställa de frågor du har.

Följande tjänster faller under vår kategori ”fasta priser”. Du kan läsa mer om våra löpande priser längre ner på sidan.

Priser inkl. moms, material och ROT-avdrag.

Byte av 1-fas central

Byte av 1-fas central är ett standardarbete som vi ofta anlitas för och som våra elektriker har stor erfarenhet av. Priset är, som alltid med Mariapark, fast. På så sätt undviker du otrevliga överraskningar och slipper oroa dig över dolda kostnader.

4995:-

Byte av 3-fas central

Våra auktoriserade elektriker kan granska din elcentral, felsöka elsystemet och, vid behov, även genomföra ett byta av en 3-fas central. Kontakta oss idag för att få ett prisförslag och boka en tid då vår elektriker kan komma ut till dig.

5995:-

Byte av 3-fas central

För ett fast pris kan våra elektriker anlitas till att granska dina befintliga elcentraler och även byta dem om det behövs. Vi hanterar byten av elcentraler med 1, 2 och 3 faser.

6995:-

Nätverksuttag

Behöver du installera ett nytt nätverksuttag eller byta ett befintligt till ett nytt uttag med större kapacitet kan vi hjälpa dig. Om du, exempelvis, nyss har fått tillgång till fiber i din fastighet kan det finnas ett behov av att byta nätverksuttag.

1895:-

Astrour till fasadbelysning

Koppla alla din utebelysning till samma central. Men ett astrour eller en kopplingsdosa kan du styra all belysning från samma plats och dessutom ställa in automatiska timers som tänder och släcker belysningen.

1950:-

Exempel på taxor:

Mariapark Els motto är ”Proffs på el-installation – alltid fastpris”, och det står vi fast vid. Anlitar du oss för att utföra en el-installation, oavsett storleken på arbetet, så tillämpas alltid en fast prissättning. Detta erbjuder vi för att vara så transparenta som möjligt samt för att du ska slippa oroa dig över dolda kostnader.

Med det sagt är det vissa tjänster som faller under en löpande prissättning, däribland utkörning och felsökningar. Läs mer om detta nedan.

Priser inkl. moms, material och ROT-avdrag.

Elektriker och service

För våra elektriker tillämpas ett fast timpris på 668 kronor i timmen. Detta faktureras för allt utfört arbete, från felsökningar till installationer. Priset tillkommer därmed utöver priset för tjänsten du anställt oss för.

688:-/h

Servicebil/Framkörning

Alla våra elektriker tar sig till dig i en av våra fullt utrustade servicebilar och användningen av dessa debiteras på en timbasis. Det innebär att det blir billigare att anlita oss ju närmare Helsingborg och vårt huvudkontor du befinner dig.

369:-/dag

Florettgatan 39, 254 67 Helsingborg

042-453 64 64

info@mariaparkel.se

Org.nr: 556832-2928

Integritetspolicy
Frågor och svar

© All rights reserved, Mariapark EL AB 2021

Skapad av Act Local