Hållbar Finansiering för din solcellsanläggning i Helsingborg och nordvästra Skåne.

Upp till 36 månader räntefri delbetalning.

Hållbar Finansiering från Wasa Kredit

Mariapark EL erbjuder finansiering av dina solceller i Helsingborg

Vi på Mariapark EL är stolta över att erbjuda Hållbar Finansiering tillsammans med Wasa Kredit. Att investera i solceller är inte bara ett klokt val för miljön, det är även en ekonomiskt lönsam investering för dig som villaägare. 

Kontakta oss för att höra om dina förutsättningar. Vi levererar och installerar bland annat solceller, batterilagring och laddboxar till företag och privatpersoner i Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Landskrona och Åstorp med omnejd. 

Räntefritt upp till 36 månader med Wasa Kredit

Genom att erbjuda möjligheten att dela upp betalningen får du en smidigare ekonomisk hantering. Anpassa månadskostnaden efter dina förutsättningar och välj räntefri avbetalning upp till 36 månader. Vår finansiering är flexibel och du har möjlighet att lösa avtalet i förtid utan extra kostnader.

Sedvanlig kreditprövning kommer göras av Wasa Kredit. Kontakta oss idag för att höra mer om dina förutsättningar.

Fördelar med att finansiera din investering i solceller

Genom att finansiera dina solceller med oss öppnar du upp för en rad fördelar utöver att minska din klimatpåverkan.

Ekonomisk flexibilitet

Genom vår delbetalningsmodell kan du sprida kostnaden för din solcellsanläggning över tid. Istället för att betala hela beloppet på en gång kan du välja att göra mindre månatliga betalningar. Allt för att passa din ekonomi och dina förutsättningar.

Individuellt anpassade månadskostnader

Vi erbjuder dig möjligheten att själv välja den månadskostnad som passar dig och din ekonomis förutsättningar bäst. Det ger dig kontroll över din ekonomi och gör investeringen i solenergi mer tillgänglig.

Räntefri delbetalning

Vår finansiering erbjuder räntefri delbetalning i upp till 36 månader. Det innebär att du inte betalar någon ränta alls under hela perioden för dina delbetalningar. Detta gör investeringen av solceller ännu mer kostnadseffektiv. 

Förtidslösen utan extra kostnader

Om du vill lösa avtalet i förtid är det möjligt att göra det utan att det medför några extra kostnader. Det ger dig flexibilitet och möjligheten att själv bestämma om du vill lösa det i förtid eller inte.

Grönare framtid utan stora initiala kostnader

Genom att finansiera dina solceller ger vi dig möjligheten att investera i en grönare framtid utan att belasta din ekonomi med stora initiala kostnader. Det blir en hållbar och prisvärd lösning för att minska ditt beroende av traditionell el och istället satsa på grön teknik.

Miljövänlig energiproduktion

Utöver de ekonomiska fördelarna får du också möjligheten att producera din egen miljövänliga energi, vilket inte bara minskar din miljöpåverkan, utan ger dig även oberoende och trygghet inför framtiden. 

Beställ byte av elcentral

Vi kommer att kontakta dig för vidare information och konsultation.

Beställ din Zaptec Go nu!

Fyll i formuläret här nedanför för att lägga en beställning av Zaptec Go 22 kW inklusive standardinstallation. Vi kommer att kontakta dig för vidare information.

Standardinstallation innebär 10 meter kabeldragning och två håltagningar. Markarbete ingår ej vid kabeldragning.